terug naar branche

Horeca

Bepaal met de vloer van uw restaurant, cafe of lunchroom dé sfeer in uw horeca. Gaat u voor een chique en exclusieve uitstraling met een vloer uit onze eigen unieke collectie? Of gaat u voor fris modern met een beton- of houtlook? Wij helpen u zoeken naar de perfecte vloer die bijdraagt aan wat u uit wilt stralen met uw bedrijf. Een vloer die past bij uw doelgroep én die bestand is tegen gezellige drukke avonden. Een vloer die tegen een stootje kan en een vloer waar ongelukjes op kunnen gebeuren. Wij komen bij u langs om uw horecazaak te bekijken en zo het beste advies te geven over een bijpassende vloer. In onze showroom kunt u vervolgens alle tijd nemen om uw nieuwe vloer kiezen.

Vloer leggen in de horeca

Een nieuwe vloer in uw horeca kan een flinke klus zijn. Uw hele restaurant of lunchroom staat even op zijn kop. Gelukkig hoeft u zich nergens druk om te maken. Wij zorgen voor de voorbereiding en leggen uw vloer precies zoals u hem wil hebben. We gaan pas weg als de vloer helemaal af is en de perfecte afwerking heeft. Zo heeft u een nieuwe vloer, zonder gedoe.

Het hele proces heeft u persoonlijk contact met ons en één vast aanspreekpunt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en zijn we goed op de hoogte van uw situatie.

Mail naar info@rijstenbilvloeren.nl of bel 06 52627370. voor een afspraak of offerte.