terug naar branche

Hotel

Geef uw gasten een warm welkom en een luxe verblijf met een vloer die past bij de uitstraling van uw hotel. Knus, luxe en chique, uniek of vooral praktisch? We helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte vloer voor uw hotel. Daarbij letten we er ook op welke vloer past bij de verlichting, de ruimte en de akoestiek. Een vloer kan er namelijk in elke ruimte weer anders uit zien.

In onze showroom kunt u kiezen uit honderden verschillende vloeren. Een aantal daarvan worden veel gebruikt in hotels, zoals:

Visgraat met bies

Een visgraat vloer is erg authentiek en werd vroeger al gebruikt in landhuizen en chique gebouwen. Tegenwoordig is het weer helemaal in en is het een perfecte match met een modern of juist klassiek interieur. In onze showroom hebben we verschillende soorten visgraat vloeren met verschillende patronen en houtkleuren. Over het leggen hoeft u zich niet druk te maken. Wij wonnen het kampioenschap woning stofferen met onze visgraat vloer met bies. En we komen ook graag bij u een mooie vloer leggen!

Marmoleum

Een marmoleum vloer wordt veel gebruikt in openbare gebouwen, omdat het ontzettend duurzaam en hygiënisch is. Daarnaast bestaan er veel verschillende kleuren en patronen, waardoor u een unieke vloer kunt samenstellen.

PVC vloer

Met een PVC vloer kunt u letterlijk alle kanten op. Ze bestaan in alle soorten en maten, maar kunt het ook kwijt in verschillende ruimtes zoals de woonkamer, badkamer of ontvangsthal. Een PVC vloer heeft vaak een houtlook met een strakke afwerking.

Een nieuwe vloer in uw hotel?

Wij komen bij u langs om de ruimte te bekijken en op te nemen. In onze showroom kiest u vervolgens welke vloer u wil hebben en wij zorgen ervoor dat de vloer gelegd wordt met de perfecte afwerking.