terug naar overzicht

Nederlands Kampioen Woning- en Projectstoffering

Nederlands kampioen Woning- en Projectstoffering 2018 – 2019 -2020

Jaarlijks strijden we samen met talentvolle kandidaten voor het kampioenschap woning-en projectstoffering. Tijdens zo’n wedstrijd legt elke vloerenspecialist steeds een ander deel van een vloer. De jury beoordeelt niet alleen het eindresultaat, maar ook de werkwijze op snelheid, goede afwerking, kwaliteit en moeilijkheidsgraad.

Inmiddels mogen we onszelf al 3 jaar op een rij kampioen woning- en projectstoffeerder noemen. Een mooie beloning voor het werk wat we zo graag doen en wat ons met de paplepel is ingegoten. Vloeren leggen stroomt door ons bloed, zou je kunnen zeggen.

Zilver op het Europees kampioenschap PVC vloeren installeren

Na het succes op het NK woning- en projectstoffering werden we uitgenodigd om ook mee te doen aan het Europees kampioenschap PVC vloeren installeren. We reisden naar Engeland om onze specialiteit te laten zien: een visgraat vloer met bies. We maakten er een specialiteit van door er een handgemaakte en in PVC vloeren materiaal gesneden VW keverbusje in te verwerken.

De jury keek naar maatvoering, snelheid, exclusiviteit en perfectie en de overige punten werden toegekend door de publieksjury. Onze vloer viel in de smaak en we gingen met de Zilveren beker terug naar huis.