terug naar vloeren

Marmoleum

Loopt u straks in uw eigen huis over dezelfde soort vloer als die van de dinerzaal in het Witte huis? Over dezelfde vloer als in het in Buckingham Palace of het Anne Frankhuis? In deze gebouwen vind je allemaal natuurlijke vloeren van marmoleum. Maar ook gewoon bij u in de buurt in het ziekenhuis, op school of op kantoor. En omdat een marmoleum vloer zoveel voordelen heeft, kiezen ook steeds meer mensen ervoor om het in hun woning te leggen. Het geeft een stoere look en gaat lang mee.

De voordelen van een marmoleum vloer

  1. Milieuvriendelijk

Marmoleum is gemaakt van natuurlijke materialen, namelijk lijnzaadolie, dennenhars, gemalen kurkstof, houtmeel en minerale vulstoffen. Het milieu wordt niet belast door deze ingrediënten en is biologisch afbreekbaar. Dat maakt het een van de meest milieuvriendelijke vloeren die er bestaat.

2. Hygienisch

Het is niet voor niets dat marmoleum veel gebruikt wordt in publieke ruimtes of zorginstellingen. De vloer is namelijk erg hygiënisch. Door de natuurlijke materialen is de vloer antibacterieel, waardoor bacteriën zich niet kunnen verspreiden.

3. Geluiddempend

De vloer zorgt ervoor dat geluid gedempt wordt, waardoor het aangenamer klinkt als je over de vloer loopt.

4. Onderhoudsvriendelijk

Marmoleum wordt vaak gebruikt bij projecten, maar wordt ook steeds populairder onder onze particuliere klanten. Deze vloer geeft een stoere look en kan met veel gecombineerd worden. Deze vloer gaat jarenlang mee en is een duurzaam natuurproduct.

5. Verschillende patronen en kleuren

Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bijzondere patronen. Patronen die je bij andere vloeren niet snel ziet: vakken, stippen, lijnen. Je kunt er alle kanten mee op!

Marmoleum vloer in uw bedrijfspand of woning

Marmoleum is voor veel bedrijfspanden en woningen erg praktisch. Maar u kunt er ook volledig uw eigen draai aan geven. Gaat u voor een informele kleur zonder patroon? Of ga je voor vrolijke kleuren en designs?

Om de juiste vloer bij uw ruimte te leveren, komen we eerst bij u langs zodat we u het beste advies kunnen geven. Vervolgens zoekt u bij ons in de showroom uw ideale vloer uit. Neem daar gerust alle tijd voor! Heeft u uw favoriet gevonden? Dan is deze binnen 1 à 2 dagen bij ons binnen en kan het leggen beginnen. U kunt rustig achteroverleunen, terwijl wij uw volledige vloer leggen. Zo heeft u uw ideale vloer, zonder gedoe.