terug naar vloeren

PVC vloeren

Mooi én makkelijk

PVC vloeren hebben het beste van twee werelden: ze zijn makkelijk te onderhouden en zijn mooi. Wat uw smaak ook is, er is altijd wel een PVC vloer die bij u past. Er zijn honderden verschillende soorten, kleuren en patronen. Gaat u voor een warme hout-look, zonder het gedoe van parket? Of een stoere beton vloer met het gemak en de warmte van PVC? In onze showroom vindt u alle soorten PVC vloeren en kiest u uw ideale vloer.

Ook leuk voor uw huisdieren, kinderen of onhandige keukenfratsen

PVC vloeren zijn sterk en dankzij de harde toplaag beschadigen ze niet snel. Geen probleem dus als u een keer uw glas laat vallen, uw kinderen te enthousiast aan het spelen zijn of uw huisdier wat sporen achter laat. Uw PVC vloer kan tegen een stootje en is makkelijk schoon te maken.

Uw PVC vloer met de perfecte afwerking

We komen bij u langs om te kijken wat voor vloer het beste bij uw woning of pand past. Vervolgens kunt u in de showroom uw vloer uitkiezen en kunnen wij direct advies geven over uw situatie. Bent u helemaal tevreden met uw keuze? Dan komen wij de vloer leggen en zorgen we voor de perfecte afwerking. Zo heeft u uw ideale vloer, zonder gedoe.