terug naar vloeren

Trapbekleding

Trapbekleding voorkomt glijpartijen en draagt bij aan het behoud van een mooie trap. Daarnaast werkt het geluiddempend, waardoor u bijna geluidloos naar de volgende verdieping gaat.

Een trap kun je op verschillende manieren bekleden. Tapijt geeft een zachte uitstraling en zorgt voor een zachte landing. Houdt u van een moderne uitstraling? Met PVC sluit u aan bij verschillende moderne woonstijlen. Een stoere betonlook, een Zweedse uitstraling met licht hout of juist één egale aardekleur. U kunt er ook voor kiezen om de stijl van uw vloer door te trekken in de trapbekleding.

Traplopers zijn ook weer terug weggeweest. Ze geven uw trap een chique uitstraling en geven warmte aan het trappenhuis. Prachtig in een oud herenhuis of juist als fijne afwisseling in een modern interieur. Tegenwoordig is er voor elk interieur wel een bijpassende traploper. Een natuurlijke traploper in bohemian stijl, een chique rode loper voor een klassiek interieur of een kleurrijke loper voor kunst- en designliefhebbers.

Benieuwd hoe trapbekleding in uw interieur past? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze voorbeelden en verschillende soorten trapbekleding.